Ann-Christin Sjölund

Ann-Christin föddes i Nykarleby och spelade mycket teater när hon var yngre. Bl.a. i Juthbacka teater, Närpes sommarteater och revy i Kaskö. När hon landsteg på Åland tog hon en paus på 25 år men nu är hon tillbaks på scen som vargen Raksha i Djungelboken.

Produktioner:

Djungelboken (2018)

Alfons Röblom (mitten) Malin Saine och Erik Lönngren under en föreställning av succérevyn SIDDU BARRA på Stadshuset hösten 2013.

Alfons Röblom som Johan Boos och Petronella Wester som Karin Månsdotter i Robert Liewendahls KRONA I BOJOR, på Kastelholms slott sommaren 2005.  

 

Alfons Röblom, Eric Sundberg och Niklas Lundberg spelar upp en scen ur THENNE PAPEGOIE 1998. Scenen spelades in av holländsk TV som gjorde en dokumentär om föreningens tidigare ordförande Solveig Erikson. 

 

Teaterföreningens ungdomssektion DRAMASH har fungerat med varierande intensitet. Men 1998 var det dags igen. Robert Liewendahl och Bodil Ehn höll i kursen som resulterade i föreställningen VAKUUM. På bilden syns Alfons Röblom tillsammans med Jonna Ekman. I salongen sitter Robert Liewendahl och Bodil Ehn.